Aanbod

begeleiding en ondersteuning

bij persoonlijke processen

-Begeleiding bij levensvragen, persoonlijke ontwikkeling.

Als mens kun je vastlopen in verschillende thema’s van je leven.  Samen onderzoeken we de vragen zoals:  Waarom komt het in je leven? Wat wil het je zeggen? Wat is de betekenis ervan en Waar wil het je naar toe brengen?

 

Begeleiding bij de vrouwelijke ontwikkelingsweg.

Veel vrouwen zijn hun basis of bron kwijt geraakt en leven hun leven vanuit hun hoofd i.p.v. vanuit de diepe verbinding met hun vrouwelijke natuur. Veel vrouwen zijn zich aan gaan passen. In iedere vrouw schuilt een bron van tijdloos Weten. We kijken samen hoe je weer aansluiting kunt vinden bij deze bron van oeroud diep innerlijk weten. 

 

-Cursus vrouwelijke kracht

Steeds meer vrouwen gaan op zoek naar wie ze werkelijk zijn. Vrouwen hebben van nature een innerlijke wijsheid maar voelen deze vaak niet meer. Er ontstaat een verlangen om weer in contact te komen met je mooie vrouwelijke energie en innerlijke vrouwelijke kracht.   
Cursus van 4 bijeenkomsten

-Stervensbegeleiding
Een heel persoonlijk en diepgaand proces waarbij ik bij je aansluit. We kijken samen naar wat jij wilt op de drempel van het leven. Welke vragen je hebt, of waar je nog mee worstelt. We kijken terug op je leven en naar de gebeurtenissen in je leven.  Wat voor wensen je hebt , wat je nog bezig houdt, wat je graag nog wilt doen of wat je niet wilt doen.  Een proces met als doel om rust te kunnen vinden om  het leven uiteindelijk achter je te kunnen laten.

-Rouw en verliesbegeleiding
Rouwen is behalve een periode van veel verdriet, huilen,  je boos, machteloos of eenzaam voelen, óók het actief zoeken naar een manier om verder te kunnen leven mét het verlies. Het doel van de begeleiding is er op gericht dat je weer verder kunt na en met je verlies.  Als rouwbegeleider zie ik behalve je gevoelens en emoties ook jouw eigen zoektocht.

n.b. Uitgewerkte informatie over de diverse onderdelen van bovengenoemde begeleiding vind je onder het kopje ‘Aanbod’, rechtsboven deze pagina.

 

Het leven kent diepe dalen en grote hoogten... Samen gaan we op weg om inzicht te verkrijgen en om weer verder te kunnen gaan...