Begeleiding bij

de vrouwelijke ontwikkelingsweg

Voor wie

Voor iedere vrouw die:

  • op zoek is naar zichzelf. 
  • van diepgang houdt.
  • zich weer wil laten verwonderen door het leven.
  • zichzelf is kwijtgeraakt in deze prestatiegerichte en hectische tijd.
  • de verbinding kwijt is geraakt met haar innerlijk weten. 
  • in de drukte van de wereld weer het contact wil voelen met haar diepere vrouwelijke natuur.
  • onderscheidingsvermogen wil leren wanneer het gaat over ware of valse vrouwelijke energie.
  • vrouwelijke energie wil leren doorgronden vanuit een grote visie op het leven.


Visie en werkwijze

De huidige tijd stelt de vrouwelijke energie voor veel uitdagingen. Veel vrouwen leven hun leven vanuit hun hoofd i.p.v. vanuit de diepe verbinding met hun vrouwelijke natuur en zijn hun basis of bron kwijt geraakt. Onbewust hebben veel vrouwen zich een mannelijke natuur aangemeten en zijn zich gaan richten naar mannelijke normen en kwaliteiten. Ze zijn zich steeds verder naar buiten gaan richten met een vervreemding van hun vrouwelijke natuur tot gevolg. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze hun vitaliteit en levensvreugde verliezen en dat ze elke verbinding met hun innerlijke wijsheid zijn kwijt geraakt.

Echter in iedere vrouw schuilt een bron van tijdloos Weten. Samen gaan we kijken hoe je weer aansluiting kunt vinden bij deze bron van oeroud diep innerlijk weten. 

Wanneer je je eigen Bron weer kunt ervaren kom je in contact met de schoonheid van vrouw zijn en een prachtig potentieel in jezelf. Hierdoor is het niet langer nodig je te verbergen, je op de achtergrond te bewegen of je eigen energie in te houden.  Je kunt vanuit een innerlijke vrijheid weer deel hebben aan het leven, vol genieten en hervonden verwondering voor de rijkdom die het leven ons schenkt. 

Hierdoor kan niet alleen het natuurlijk evenwicht tussen man en vrouw hersteld worden, maar kan de vrouwelijke energie ook haar gelijkwaardige rol opnemen in het creëren van een samenleving waar mensen gelijk zijn en die opnieuw in verbinding is met de ritmes van de natuur.

Het antwoord op de moeilijkheden in je leven is niet een oplossing, het is een levenspad dat leidt naar degene die je voorbestemd bent om te zijn.